Vidar Kvalshaug TRAMPOLINELAND

Fortellingen om en roman som ble lagt bort og annen litteratur

Klam sex i bøker, sa du?

leave a comment »

En dårlig, overdådig og svulstig sex-scene i en bok er ikke verre enn en dårlig, overdådig og svulstig servering av et kakestykke i samme bok.

Det er én sexscene i «Trampolineland», og jeg har tatt den med for at den har sin funksjon, ikke fordi den var opphissende å skrive. Scenen skal flytte Robert et visst sted, til et sted han ikke kan svare for seg når det (senere i boka) blir spurt. Scenen utgjør ikke mer enn en halvside. Dette er opptakten:

Hun forklarte ham veien, han snudde bilen, og da han trodde han hadde kjørt seg bort, at veien ikke gikk lenger, så han henne på trappa. Hun hadde forkleet fra sist og lange grønne gummihansker oppetter ermene. Robert pustet tungt og gikk ut av bilen.

Hun vagget foran ham til en annen del av huset, til kårenden og låste seg inn. Forkleet slet i knyttingen som lå trangt over de rause hoftene. Robert nølte litt, så seg omkring, på familiebildene i gangen og den dystre lampetten på et bord og tenkte at han burde satt bilen sin et annet og mer usynlig sted. Så gikk han inn i mørket, der hun hadde gått like før ham.

Reklamer

Written by Vidar Kvalshaug

15.09.10 kl. 10:50

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: